Bjørvika Apartments leier ut leiligheter rundt Teaterkvartalet i Platous Gate, Mandallsgate og Rubina Ranas Gate, mellom Schweigaards Gate og Grønlandsleiret, og i Operakvarteret på sjøsiden av Oslo S. 

I tillegg til den korte avstanden til Oslo S og Bussterminalen finnes også holdeplasser til byens kollektivtilbud i umiddelbar nærhet, så veien til byens mange attraksjoner er ikke lang.

Alle våre leiligheter i Oslo ligger i hyggelige omgivelser med matbutikker og restauranter like ved. Velger du en leilighet i Teaterkvartalet ligger Rema 1000 beleilig plassert mellom inngangen til Platous Gate 31 og 33. Har man glemt noe til søndagsfrokosten er det en Joker i Schweigaards gate som er åpnet alle dager. Ønsker du å bevege deg ut av leiligheten for å nyte et av dagens måltider kan Teaterplassen by på alt fra gode kafé-opplevelser, italienske fristelser, til mat av den litt mer glamorøse sorten. Er du lysten på noe godt i glasset kan Oslo Mekaniske verksted by på romslige lokaler med god atmosfære samt en koselig uteservering. Er du derimot interessert i våre leiligheter i Operakvarteret finnes et bredt utvalg av matbutikker og spisesteder kun 200 meter unna inne på sentralbanestasjonen. Er du lysten på Spansk tapas kan du også ta turen innom Serrano’s Bodega som ligger i umiddelbar nærhet. 

logo-big